Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009

Πολιτική σχολίων

Eπειδή ορισμένοι σχολιαστές έστειλαν τα σχόλιά τους σε κάποιες αναρτήσεις από δύο φορές, προφανώς επειδή δεν αυτά αναρτήθηκαν αμέσως, να κάνουμε μια διευκρίνιση: στο ιστολόγιο αυτό δεν κάνουμε moderation ούτε σβήνουμε σχόλια (εκτός από τις περιπτώσεις που τα έχει διαγράψει ο ίδιος ο συγγραφέας τους, οπότε και προχωρούμε σε οριστική διαγραφή). Εάν το σχόλιό σας καθυστερήσει να εμφανισθεί, αυτό οφείλεται σε τεχνικούς λόγους του blogger, δεν υπάρχει καμμία διαδικασία έγκρισης σχολίων από μέρους των διαχειριστών.

4 σχόλια:

 1. Κύριε Δήμου, χαίρομαι πάρα πολλύ που ξανααρχίσατε το μπλογκινγ και εύχομαι να μην ξαναεμφανιστούν τα γνωτσά-άγνωστα trolls.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επειδή ήδη εμφανίστηκαν, βάλτε moderation πριν πάει... αδιάβαστο το μπλογκ.
  Μη συγχέετε τη δημοκρατικότητα με τη λειτουργικότητα, που προϋποθέτει κανόνες λειτουργίας και συναναστροφής...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμφωνώ απολύτως με τον GreekForum.

  Προτείνω ένα απλό κριτήριο: σβήσιμο όσων posts είναι εκτός θέματος! Ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με τη Δράση, όταν σχολιάζει κάποιο άρθρο οφείλει να σέβεται εμάς τους υπόλοιπους αναγνώστες και να γράφει τεκμηριωμένα κι επί της ουσίας.

  Αυτό θα ήταν κι ένα εξαιρετικό μάθημα λογικής συνέπειας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Kensai μάλλον δεν ξέρει τα έκτρωπα που είχαν γίνει στα παλιά μπλογκς του κυρίου Δήμου από διάφορους ψυχανώμαλους. Ίσως και να είναι τυχερός.

  Επιμένω όμως στην θέση του πρώτου μου σχόλιου: "εύχομαι να μην ξαναεμφανιστούν τα γνωτσά-άγνωστα trolls."

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε τη γνώμη σας!