Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2009

Διάλογος για διαμόρφωση θέσεων - προτάσεων

Πού πήγε η Δράση; Τι απέγινε η ορμή που είχε διακρίνει τα μέλη της στη συγκέντρωση του Caravel; Γιατί χάθηκε τόσος χρόνος; Αυτά είναι ερωτήματα που έχουμε δεχθεί τόσο στα σχόλια σ' αυτό εδώ το ιστολόγιο, όσο και με την επικοινωνία που έχουμε με άλλα μέλη της Δράσης, φίλους, υποστηρικτές και γνωστούς. Ενώ δόθηκε, πράγματι, η εικόνα της αδράνειας και, ενδεχομένως, της στασιμότητας, στην πραγματικότητα έχει γίνει αρκετή δουλειά, με σκοπό να καθορίσουμε το πλαίσιο, εντός του οποίου θα μπορέσουμε να λάβουμε τη συμβολή σας για τη διαμόρφωση των θέσεων του κόμματος και την περαιτέρω πορεία. Η Δράση έχει παρουσία στα ΜΜΕ με την έκδοση δελτίων τύπου, τα οποία την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκαν στην "Καθημερινή" και την "Ελευθεροτυπία", και αρχίζει και την οργανωτική της προετοιμασία για την επαρχία. Ευπρόσδεκτη θα είναι, υπό αυτή την ανάρτηση, οποιαδήποτε οργανωτική πρόταση.

4 σχόλια:

 1. " Οργανωτικη προταση " ?

  Αντε να τα ξαναπω,μπας & ακουσει κανεις ...

  ( Δηλαδη ο Μανος...)

  1) Ξεκαθαρισμα ιδιοκτησιας κομματος...

  Ποιός βαζει τα λεφτα & εχει το κουμαντο?

  2) Καναλι τιβι,
  διαστημοδοτικο ( "δορυφορικό) ή καλωδιακο/ιντερνετικό...

  3 ) Ραδιο

  4) Πορταλ

  5) φρηφυλλαδα

  Χρειαζεται κεφαλαιο 1εκ...

  Χωρις 5 στα 5,
  " ουδεν γενεσθαι των ποιητεων " ( sic) .

  Θα μεινουμε ( ? ) κομμα εξωκοινοβουλευτικό
  & του περιθωριου,
  με κινδυνο ολισθησης προς κουζουλοκόμμα ( Λεβεντης-Βεργης)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μήπως άργησε κανά 2 μήνες να αναρτηθεί αυτό το κείμενο;;
  Ο πολιτικός χρόνος.......

  Καλές διακοπές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παράκληση:
  Μέχρις ότου γίνει το Συνέδριο και προκύψει πραγματικό κόμμα (δημοκρατικά διαρθρωμένο, με θέσεις που θα έχουν μπει στη βάσανο της συζήτησης, κριτικής, αντίκρουσης, κτλ.) καλό θα ήταν οι ανακοινώσεις να είναι είτε ενυπόγραφες είτε με κάποια διασαφήνιση (π.χ. "Η Οργανωτική Επιτροπή της Δράσης..." όχι, "Η Δράση"...).

  Τα παραπάνω αναφέρονται καλοπροαίρετα και με αφορμή την θέση που δημοσιεύθηκε για τους ημιυπαίθριους με την οποία διαφωνώ (και δεν είμαι ο μόνος απ' ότι καταλαβαίνω).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το ίδιο πρόβλημα έχουμε και εμείς οι Οικολόγοι Πράσινοι. Φυσικά υπάρχουν δύο μεγάλες διαφορές μεταξύ μας: εσείς υπερασπίζεστε μία πολιτική θεωρία η οποία πολλές φορές στην Ελλάδα αφήνει αρνητικές σκέψεις στον λαό αλλά έχετε πολύ καλά στελέχη. Εμείς από την άλλη υπερασπιζόμαστε μία θεωρεία που "πουλάει" αλλά δεν έχουμε τόσο καλά στελέχη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε τη γνώμη σας!